10 december 2013

Sinterklaas 2013

Op donderdag 5 dec. 2013 bracht Sinterklaas weer een bezoek aan onze school. Maar het had wel wat voeten in de aarde voor het zo ver was. Sint was zijn schimmel kwijt en vervolgens verloren de Pieten Sinterklaas uit het oog. Uit arremoe wilde een Piet wel voor de Sint spelen, maar daar trapte meneer Marcel niet in.

Gelukkig kwam alles toch nog min of meer op zijn pootjes terecht. Zij het dat de goedheiligman niet per paard, maar met een paardentrailer arriveerde. Al het gedoe kon de kinderen niet deren. Zij kwamen voor de Sint en zijn Pieten, voor de cadeautjes én voor de pepernoten.
Het was weer een geweldig feest. Compleet met een sinterklaastoneelstuk in de hal en een Sint die het zichtbaar naar zijn zin had.
Om twaalf uur keerden de kinderen met hun cadeaus en sommigen met een broekzak vol pepernoten tevreden naar huis terug. Klik <link http: jalbum.net en browse user album external-link-new-window externe link in nieuw>hier voor foto's bij de peuters. Klik<link http: jalbum.net en browse user album external-link-new-window externe link in nieuw> hier voor de schoolfoto's.
Klik <link http: jalbum.net a external-link-new-window externe link in nieuw>hier voor foto's van Patrick vd Horst