6 december 2018

Sinterklaas

Woensdag 5 december vierde Sinterklaas met de leerlingen van onze school zijn verjaardag. Amerigo had een koutje opgelopen en moest stal houden. En in plaats van op het paard arriveerde hij nu in de camper.

Eén knecht had de koude nacht in een tent op het schoolplein doorgebracht. Hij wekte niet de indruk dat hij daar nou echt lekker geslapen had.
Maar deze Piet knapte zichtbaar op van de digitale haardvuren die overal in school brandden. Hij, de andere Pieten én de goedheiligman werden in alle lokalen hartelijk ontvangen. Zij werden getrakteerd op liedjes, dansjes, verhaaltjes en tekeningetjes. Maar het belangrijkste moment was voor veel kinderen toch het leeg kieperen van de zak met cadeautjes, zodat het uitdelen kon beginnen.
De kinderen uit de bovenbouw werden verrast met kleurige en fleurige surprises en gedichten. Het was weer een geslaagd feest! Dank u Sinterklaasje!

Klik hier voor alle foto's.

Ga naar fragmenten uit onderstaand filmverslag. Fragment wordt in een nieuw venster buiten de website geopend. Het is handig om dit venster na gebruik te sluiten.