Dinsdag 16 juni 2015

Vandaag zijn we 's ochtends als eerst op de fiets naar de vuurtoren geweest. Dat was ongeveer 14 kilometer heen en 14 terug. Op de terugweg zijn we ook nog langs het paardengraf gereden en langs de nieuwe reddingsboot. Het paardengraf is een graf voor 8 paarden, die tijdens de tewaterlating van een reddingsboot verdronken.
Toen we terug waren bij de kampeerboerderij gingen we gelijk door naar de zwemvijver, waar iedereen mee naartoe ging. Het water was koud. Na het zwemmen gingen we op de fiets naar de dijk om te wadlopen.Onderweg kreeg Raoul een lekke band en bij Jorik was de ketting eraf. We werden in twee groepen verdeeld. Er waren twee meneren die ons begeleidden en ze legden veel dingen uit. We hebben macaroni gegeten en na het eten  mochten we naar huis bellen. Na het bellen was er tijd om kaartjes te schrijven naar familie. We gaan straks nog een leuk bosspel doen en daarna gaan we in bed keten.
Groeten,
Judith, Marjolein en Isa

Klik hier voor de foto's.

30 June 2019

Schoolreis groep 5

De leerlingen van groep 5 gingen 13 en 14 juni op schoolreis naar 't Zaandhoes in Losser.

Lees meer
8 June 2019

Schoolreis groep 3

De leerlingen van groep 3 verbleven op 4 en 5 juni bij 'De Meene' in Buurse.

Lees meer
8 June 2019

Schoolreis groep 4

De leerlingen van groep 4 logeerden op 3 en 4 juni in De Meene in Buurse.

Lees meer
2 June 2019

Schoolreis groep 1 en 2

De leerlingen van groep 1 en 2 vertrokken vrijdag 28 mei naar 'De Flierfluiter' in Raalte.

Lees meer
14 May 2019

Schoolreis groep 7

We zaten om 10 uur allemaal op de fiets. Ik fietste naast Veerle, helemaal achteraan. Toen we bij het Hulsbeek kwamen, gingen we bij de speeltuin eten.

Lees meer

Toon resultaten 1 tot 5 van 19

1

2

3

4

volgende ยป