Peuteropvang Bolleboos 'Park Stokhorst'

7531 EC  Enschede
E-mail: povbolleboosstokhorst@skepeuteropvang.nl

Samen spelen, Samen leren

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar heeft SKE peuteropvang een peuteropvang groep in basisschool Park Stokhorst waar veel aandacht wordt besteed aan de taalontwikkeling van uw kind. In deze groepen werken we volgens de uitgangspunten van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). De pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid. Zij geven extra aandacht aan elk kind dat dit nodig heeft.

Uw kind als beste voorbereid op de basisschool!

Bij de peuteropvang spelen kinderen met elkaar. De groep komt twee of vier dagdelen per week bij elkaar. Bij de groep zijn minstens twee pedagogisch medewerkers aanwezig. De pedagogisch medewerkers geven elk kind individueel aandacht. De speelmaterialen, de voorleesboekjes, de liedjes en de spelletjes zijn erop gericht, dat de peuters zich goed ontwikkelen:

• dat ze goed kunnen luisteren;
  • dat ze zelf iets kunnen vertellen;
  • dat ze kunnen samenspelen en zelfstandig iets kunnen doen;
  • dat ze plezier hebben in het ontdekken van nieuwe dingen.

De pedagogisch medewerkers helpen de peuters als ze wat extra hulp nodig hebben. Voor ouders organiseren we bijeenkomsten met tips en spelletjes waarmee u thuis uw peuter kunt helpen met de Nederlandse taal. Wij werken hier met de methode Piramide.
Door een goede samenwerking met de basisscholen vindt er ook een warme overdracht plaats wanneer uw kind naar de basisschool gaat. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken; www.skepeuteropvang.nl of onze locatie bezoeken.