10 April 2019

BAM! Update groep 3,4 en 5

Beats & Moves: lessen Breakdance & Muziek. En een supervette afsluiting in de gymzaal van de school.

Bij dit dagproject komen de docenten van 'Hartkwartier' langs om de kinderen een workshop te geven in één van de disciplines van de New Arts, zoals rap, breakdance, beatboxing, popping, percussie, beat creating, streetdance, etc. Onze jongsten mochten het spits afbijten en dat deden ze supergoed!
Daarna waren de groepen 6 t/m 8 aan de beurt en op 12 april mogen de leerlingen van de groepen 3 t/m 5 als laatsten in de gymzaal hun kunsten aan de ouders laten zien.
Hieronder kunt het filmverslag van de onderbouw en bovenbouw bekijken.
U kunt direct naar het fragment van de groep van uw keuze gaan door op één van onderstaande links te klikken. Het fragment wordt dan in een nieuw venster geopend. Het verdient aanbeveling het venster na gebruik te sluiten.

groep 1 groep 3  groep 6
groep 1/2 groep 4 groep 6/7